En nu? Sta je er alleen voor?

Hoe zou het voor je zijn als

Als wij samenwerken dan

Iedereen is anders daarom is mijn hulp maatwerk. 

Iedereen heeft iets anders nodig in deze verdrietige periode. 

Wat klanten zeggen?

L. van Dijk
L. van Dijk
2023-01-17
Jenneke weet wat haar vak verstaat. Is kundig, onderneemt actie maar bovenal is ze een mens met gevoel. Haar liefde loopt als een rode draad door haar werk heen. Een topper dus.
Sabrina Bakker
Sabrina Bakker
2022-10-10
Fijne ervaring gehad met Jenneke. Kan goed luisteren en meedenken om zo tot nieuwe inzichten te komen. Zet je aan het werk om aan de slag te gaan met je bedrijf.
Brigitte Dorrestijn
Brigitte Dorrestijn
2022-04-28
Als je een bedrijf start komt er heel veel op je af en zie je door de bomen het bos niet meer en daarom heb ik Jenneke ingeschakeld. Jenneke heeft mij geleerd te plannen en prioriteiten te stellen, maar ook rustig te blijven als er zoveel op je af komt. Zij geeft inzicht in diverse zaken, is professioneel en begripvol, geeft goede tips en denkt met je mee. Jenneke dank je wel!
Liefs van Karin
Liefs van Karin
2022-03-29
Jenneke was mijn persoonlijk assistent op het Peper in je business event wat ik organiseerde. Ze is praktisch, denkt mee, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Wat erg fijn is dat je altijd van haar op aan kunt. Ze neemt taken uit handen, verwelkomt de gasten, bewaakt de tijd en is een echte toevoeging aan de dag. Heb jij een helpende hand nodig? Dan beveel ik Jenneke van harte aan!

Wat gaan we doen?

Wanneer je een dierbare verliest, komt er veel op je af. Naast het verdriet moeten er ook veel praktische zaken geregeld worden, zoals administratie en zaken rondom de begrafenis. Het kan daarom fijn zijn om iemand naast je te hebben die je hierin ondersteunt. Een luisterend oor biedt en je begeleidt in het proces van rouw.
 
Ik ben praktisch nabestaande begeleider en bied ondersteuning aan de nabestaanden van overleden dierbaren. Ik help je bij het regelen van praktische zaken en ben gedurende 12 weken jouw aanspreekpunt. Ik bied je een luisterend oor, ondersteuning en advies, wanneer je daar behoefte aan heeft.
 
Mijn dienstverlening is gericht op het verlichten van de last die je draagt. Ik ben er om je te helpen, zodat jij je kunt richten op jouw rouwproces en het verwerken van het verlies van jouw dierbare. Mijn service is kostenefficiënt en garandeert dat alle praktische zaken adequaat worden afgehandeld. Zo heb jij de rust en tijd om te rouwen en herinneringen op te halen.
 
Mocht je behoefte hebben aan mijn diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we kijken naar de best passende oplossing en werkwijze.
Ik bied mijn diensten op maat aan, omdat elke situatie en elke nabestaande uniek is. Je kan rekenen op een betrokken en professionele aanpak. 
 
Laat mij je ondersteunen in deze moeilijke tijd, zodat je de ruimte krijgt om te rouwen en herinneringen te koesteren. neem contact met mij voor meer informatie en bespreek de mogelijkheden, ik help je graag verder.

Eerste week:

Onmiddellijk na het overlijden.

Kennismaking met de nabestaanden en het vaststellen van hun behoeften.
Bieden van persoonlijke ondersteuning en begeleiding bij het organiseren van de begrafenis of crematie.
Bespreking van praktische zaken van overlijdenspolissen en andere regelingen.

De volgende 3 weken:

Individuele of groepsgesprekken om de reacties op het overlijden te bespreken en te verwerken.
Ondersteunen van nabestaanden door ze te helpen de rouwperiode door te komen.
Ik begeleid jullie bij het wisselen van gedachtes over de emotionele en praktische kwesties die zich voordoen.

5-8. Weken

Begeleiding bij het zoeken naar bronnen van steun in de omgeving van de nabestaanden.
Bespreking van kwesties als erfenis en nalatenschappen.
De begeleiding moet evolueren naar een meer zelfstandig proces waarin de nabestaanden worden gestimuleerd en ondersteund om zelfstandig door deze moeilijke tijd heen te komen.

9-12. Laatste 4 weken:

Afronding van de begeleiding en verduidelijking van de volgende stappen die de nabestaanden kunnen nemen.
Bespreking van toekomstplannen en hoe de nabestaanden het leven na de verlies-ervaring kunnen oppakken.
Terugblik op het hele proces en het evalueren van de verstrekte begeleiding.
Deze stappen zijn slechts een algemene richtlijn. Afhankelijk van de specifieke situatie en wat de nabestaanden nodig hebben kan het zijn dat de tijdsplanning en de inhoud verschillen. Het is belangrijk om rekening te houden met de individuele situatie en de flexibiliteit van de begeleiding

Hoe doen we dit?

De eerste 4 weken heb ik persoonlijk contact de nabestaande. Kom ik naar je toe. 

Daarna ben ik veelal online (via app of email) te bereiken.

Is er behoefte aan een persoonlijk moment dan plannen we dat in.  Omdat iedere situatie en wensen anders zijn heeft dit voor iedereen een andere invulling. 

Investering

Nu voor: 333,- in 3 termijnen

(of 997,- in 1 keer).

Wat klanten zeggen!

L. van Dijk
L. van Dijk
2023-01-17
Jenneke weet wat haar vak verstaat. Is kundig, onderneemt actie maar bovenal is ze een mens met gevoel. Haar liefde loopt als een rode draad door haar werk heen. Een topper dus.
Sabrina Bakker
Sabrina Bakker
2022-10-10
Fijne ervaring gehad met Jenneke. Kan goed luisteren en meedenken om zo tot nieuwe inzichten te komen. Zet je aan het werk om aan de slag te gaan met je bedrijf.
Brigitte Dorrestijn
Brigitte Dorrestijn
2022-04-28
Als je een bedrijf start komt er heel veel op je af en zie je door de bomen het bos niet meer en daarom heb ik Jenneke ingeschakeld. Jenneke heeft mij geleerd te plannen en prioriteiten te stellen, maar ook rustig te blijven als er zoveel op je af komt. Zij geeft inzicht in diverse zaken, is professioneel en begripvol, geeft goede tips en denkt met je mee. Jenneke dank je wel!
Liefs van Karin
Liefs van Karin
2022-03-29
Jenneke was mijn persoonlijk assistent op het Peper in je business event wat ik organiseerde. Ze is praktisch, denkt mee, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Wat erg fijn is dat je altijd van haar op aan kunt. Ze neemt taken uit handen, verwelkomt de gasten, bewaakt de tijd en is een echte toevoeging aan de dag. Heb jij een helpende hand nodig? Dan beveel ik Jenneke van harte aan!

Spreekt het je aan, maar voel je bezwaren?

Als je alleen aan de slag gaat, betekent dit dat je alles zelf moet bedenken, regelen én uitvoeren. Dat kan en dat gaat je ook lukken. Je moet wel. Ik spreek alleen (helaas) uit ervaring dat niet niet prettig is, omdat er zoveel geregeld moet worden. Kinderen, zussen en broers hebben niet altijd zin en tijd om jou te helpen en om naar je te luisteren.

Zodra de begrafenisbegeleider de deur uit is, moet je zelf de administratie doen, opruimen, spullen verdelen mogelijk nog een huis leeghalen.

Jij voelt je alleen en onbegrepen, wilt het liefst in een hoekje kruipen wachten dat alles is opgelost.

Je blijft hopen dat je in een hele vervelende droom zit die van zelf stopt.

Helaas niets is minder. Dus wat ga je doen?

Gun jezelf ruimte en rust

 

Het is veel fijner om op een leuke manier je partner/ dierbare te blijven herinneren en ook de situatie ernaar als prettig te ervaren zodat je geen vervelend gevoel overhoud, en jezelf de vraag blijft stellen: “Had ik dit anders kunnen doen?”

Het is veel fijner om mij naast je te hebben die naar jou luistert zonder oordeel, je helpt op jouw manier. 

Wat klanten zeggen

L. van Dijk
L. van Dijk
2023-01-17
Jenneke weet wat haar vak verstaat. Is kundig, onderneemt actie maar bovenal is ze een mens met gevoel. Haar liefde loopt als een rode draad door haar werk heen. Een topper dus.
Sabrina Bakker
Sabrina Bakker
2022-10-10
Fijne ervaring gehad met Jenneke. Kan goed luisteren en meedenken om zo tot nieuwe inzichten te komen. Zet je aan het werk om aan de slag te gaan met je bedrijf.
Brigitte Dorrestijn
Brigitte Dorrestijn
2022-04-28
Als je een bedrijf start komt er heel veel op je af en zie je door de bomen het bos niet meer en daarom heb ik Jenneke ingeschakeld. Jenneke heeft mij geleerd te plannen en prioriteiten te stellen, maar ook rustig te blijven als er zoveel op je af komt. Zij geeft inzicht in diverse zaken, is professioneel en begripvol, geeft goede tips en denkt met je mee. Jenneke dank je wel!
Liefs van Karin
Liefs van Karin
2022-03-29
Jenneke was mijn persoonlijk assistent op het Peper in je business event wat ik organiseerde. Ze is praktisch, denkt mee, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Wat erg fijn is dat je altijd van haar op aan kunt. Ze neemt taken uit handen, verwelkomt de gasten, bewaakt de tijd en is een echte toevoeging aan de dag. Heb jij een helpende hand nodig? Dan beveel ik Jenneke van harte aan!

Nog even voorstellen

Van oorsprong ben ik allround medewerker bij een zorgverzekering. Na omscholing heb ik als medische secretaresse in het ziekenhuis gaan werken.

Na het ziekbed en overlijden van mijn man werd ik zelf ziek. Hiervoor moest ik een revalidatie traject volgen daar kreeg ik het advies om na iedere inspanning 15 min. te rusten.

Dit was niets voor mij als bezige bij.

Mijn instelling was en is werken en van betekenis voor een ander te zijn.

In 2020 startte ik als ondernemer en was Virtueel Assisitent. Dit voelde niet als een jas, ik deed wat ik kon ne niet waar ik energie van kreeg.

Na een tijdje ben ik eens echt bij mezelf gaan kijken waar ik voor de wekker uit zet ‘S morgens. 

Toen kwam ik tot de ontdekking dat dat is van mensen mijn hulp aanbieden ne mijn ervaring in de praktijk te brengen.

Nu heb ik mijn bedrijf omgeturnd, en nu ben ik (mantel) zorg -en nabestaande begeleider. Wanneer de begrafenis ondernemer de deur uit is kom ik binnen  en ga met jou als mantelzorger of als nabestaande aan het werk van je administratie tot het huis leeg maken.

Alles daar tussen ben ik het neutrale rustpunt voor alle betrokkenen. Heerlijk als je niets meer hoeft uit te zoeken en de antwoorden binnen komen lopen.

 

Veelgestelde vragen

Zorg bieden en na bestaande worden zit geen leeftijd aan verbonden.

Mantelzorger zijn wordt onderschat. Vaak is er nog een eigen gezin naast waar ook alles doorloopt. 

Ik kijk met jou mee hoe je het nu doet en waar het makkelijker kan voor jou als mantelzorger.  

Iedereen die in deze positie terecht komt moet na mij inziens  geholpen te worden.

Dat is niet geslacht of leeftijdgebonden.

Wanneer de begrafenisondernemer de deur uit is, sta jij vaak alleen.

Dan kom ik jou bijstaan zodat jij achter jouw keuzes sta. Er komt meer bij kijken da dat jij je kan voorstellen van financiële zaken tot een huis leeg maken. Sta ik naast  en achter je.

 

Nee ik biedt niet alleen hulp. 

Ik luister zonder mening naar jouw verhaal en hoe jij ermee om (moet) gaan. Zowel voor mantelzorgers als voor nabestaande. Zodat de zieke of overledene een herinnering voor jou blijft zoals jij met haar/ hem omgaat (ging)

Veel kan ik voor je regelen. 

Wil je dat ik alles regel?

Dan moet er toestemming zijn van de familie en een volmacht zodat ik alles voor jou/ jullie kan regelen.