In 2022 nam ik een besluit. Vanaf nu ga ik jou helpen met mijn kennis en ervaringen.

In 2020 nam ik een besluit. Vanaf nu ga ik jou helpen met mijn kennis en ervaringen.

Ik ben Jenneke de Roos, trotse moeder van een dochter. Wij wonen in het groene dorp Renkum aan de rand van de Veluwe.

 

Ik ben iemand die altijd in uitdagingen denkt, terwijl de meeste mensen problemen zien. Ik geloof dat we door uitdagingen te omarmen de kans krijgen om te groeien en te leren. Het is juist door mijn problemen als uitdagingen te zien dat ik ben geworden wie ik vandaag ben. 

 

Mijn ontwikkeling stopt nooit; Elke dag leer ik weer iets nieuws en blijf ik mezelf verbeteren. Het leven beschouw ik als een prachtige reis waarbij ik zelf bepaal wat mijn eindbestemming zal zijn. En ik wil graag mijn ervaringen met jou delen.

 

Na een  periode van ziek zijn en overlijden van  mijn man, werd ik zelf ziek. In die tijd stond ik er alleen voor in de opvoeding van onze dochter. Gedeeltelijk moest ik zelf revalidatietherapie. De therapeuten adviseerden mij om na elke activiteit een kwartier rust te nemen, maar ik kon me daar niet bij neerleggen. Ik wilde mijn dagen weer een positieve invullen geven, iets doen wat mijn voldoening en energie zou geven.

 

En daarom is mijn missie ontstaan: ik wil jou, lief mens, bijstaan in een van de moeilijkste periodes van je leven, namelijk het verliezen van je partner/ dierbare.

Toen mijn man stierf, miste ik iemand met wie ik kon praten over koetjes en kalfjes, ideeën delen, lachen en even in zijn armen kruipen.  Ik had geen sparringpartner, iemand die mij uit de sleur van de dag kon trekken.

 

Omdat mijn dochter naar school moest, naar sportactiviteiten ging en met vriendjes speelde, bleef ik vasthouden aan de structuur van de dag.

Ik begrijp de uitdagingen die samengaan met het verlies van een partner en ik wil er voor jou zijn. Samen kunnen we deze tijd doorkomen en werken aan het vinden van nieuwe vreugde en betekenis in het leven. Ik geloof dat er altijd hoop is, zelfs in de donkerste dagen, en ik ben vastbesloten om jou te helpen een nieuw hoofdstuk te beginnen en een uitgebreid leven op te bouwen.

Dus, laten we samen deze reis aangaan en elke uitdaging met open armen verwelkomen.

 

Samen zullen we groeien, leren en ontdekken wat het leven nog meer voor ons in petto heeft.

"Maak alles vast met ge-nietjes".

Mijn visie op zorg en rouw.

Deze periode is voor iedereen anders. Iedereen staat anders in het leven. Rouw maak je op verschillende manieren mee, en helaas ook in verschillende leeftijden. Je hoeft niet Oud te zijn om met verlies, rouw of overlijden te maken te krijgen.

Door mijn ervaring in mijn leven enige tijd geleden wil ik jou nu helpen om dit hele proces makkelijker te maken zodat je rust en ruimte hebt voor jouw verhaal en verdriet. Pak deze kans om van dit verlies een mooie herinnering te maken.

(mantel) zorg- en nabestaande begeleider

Voor iedere leeftijd en elke situatie.

Ieder mens is uniek en authentiek en ondergaat deze periode op zijn/ haar eigen manier er is geen goed of slecht.

Ik ben het neutrale rustpunt met empathie voor anderen

Dat is het mooie met mensen werken.

 

Jenneke de Roos .jpg blog

Wat je echt over mij moet weten

Mijn dochter is het belangrijkste in mijn leven.

Ik vind koken erg leuk, opeten is ook erg lekker.

Wandelen in het bos of langs het water.

Ik hou van tuinieren, knutselen, en een opgeruimd huis.

Muziek luisteren en mee lallen.

Ik hou van duidelijkheid, eerlijkheid en afspraak is afspraak.

Mijn motto is: “ik werk om te leven , leef niet om te werken.

Als je me zou kennen dan zou je weten dat?